fbpx
0704803191 info@amiforma.se

Skräddarsydda kurser

Dessa kurser skapas unikt för ditt företag, din förening eller organisation. Vi erbjuder kurser digitalt eller på plats. Först gör vi en övergripande plan tillsammans för att möta de behov ni har inom den digitala kommunikationen. Därefter skapar vi upplägget för kursen i detalj och genomför den.

Kurserna kan, som exempel, ge er det ni behöver för att nå rätt målgrupp med större spridning. Eller kanske ett än mer konkret exempel – kunskap för att uppdatera er hemsida med fotografier, korta filmer eller sökoptimering. Helt enkelt, vi ger dig kunskap för att bli mer attraktiva genom din digitala kommunikation.

Exempel på kurser
Fotokurs

Vi utgår från den nivån ni är i och fyller på med kunskap och kreativa övningar. Det går alldeles utmärkt att använda mobilkameran – faktiskt är det att föredra.

Filmkurs

Lär dig göra korta filmer, intervjuer och digitala berättelser för din hemsida eller dina sociala kanaler.

Digitala berättelser

Kanske vill du bara lära dig att göra en digital berättelse. I så fall djupdyker vi ner i den digitala berättelsens underbara värld.

Sociala kanaler

Vem är din målgrupp och hur ska du nå den? Hur kan du lägga upp en plan som håller för den tid du har? Vi tittar bland annat också på smarta verktyg för att göra inlägg.

Sökoptimering

Hur ska vi göra en sökoptimering på hemsidan och hur hashtaggar vi på sociala kanaler?

Vad behöver du för att synas? Maila oss för en offert