fbpx
0704803191 info@amiforma.se

Fotokurser

Välkommen till spännande kurser i mobilfotografering. Oavsett om du är en erfaren entusiast eller nybörjare inom fotografi, är den här kursen utformad för att väcka din kreativitet och ge dig några tips på hur du kan bli ännu bättre på att ta bilder med din mobiltelefon.

Fotografering är så mycket mer än bara att trycka på en knapp. Det handlar om att fånga ögonblick, berätta historier och uttrycka dig själv på ett unikt sätt. Genom den här digitala och fysiska kursen strävar vi efter att skapa en inspirerande och stödjande miljö där du kan utforska din kreativitet och dela med dig av kunskap och erfarenheter.

I den här kursen kommer vi att fokusera på att utveckla din förmåga att se möjligheter i din omgivning och fånga dem med din mobilkamera. Vi kommer att lära dig grunderna i komposition, ljus och berättande. Vi är inte alltför tekniska - vår undervisning är enkel och lätt att förstå, så att alla kan delta och lära sig utan krångel.

Genom praktiska övningar, diskussioner och feedback kommer du att få möjlighet att experimentera med olika tekniker och uttryckssätt samtidigt som du utvecklar din egen unika stil. Oavsett om du är intresserad av landskapsfotografi, porträtt eller street photography, kommer du att hitta något som passar dig i vår kurs.

Min passion för fotografi sträcker sig bortom att bara ta bilder – jag vill dela med mig och inspirera dig att utforska din kreativitet.
Du är så välkommen.

25 Juni

Fota med mobilen

Fotokurs för nybörjare. Kursen innehåller ett första digitalt möte, en dag då vi träffas och fotograferar tillsammans samt en digital uppföljning.

Datum:
25 juni via Zoom 18.00-20.30
28 juni  på plats i Göteborg 9.00-12.30
30 juni via Zoom 18.00-20.30
Pris: 1 500 kr

 

Mer info

Den här kursen är för dig som vill ta fotografier som sticker ut lite och som förmedlar en känsla. På ett enkelt, roligt och kreativt sätt kommer du lära dig att använda din mobilkamera på bästa sätt.

 

 

2 Juli

Fota med mobilen 2

Fotokurs för dig som redan är lite van att fotografera med din mobil. Kursen innehåller ett första digitalt möte, en dag då vi träffas och fotograferar tillsammans samt en digital uppföljning.

Datum:
2 juli via Zoom 18.00-20.30
5 juli  på plats i Göteborg 9.00-12.30
7 juli via Zoom 18.00-20.30
Pris: 1 500 kr
Mer info

Den här kursen är för dig som redan fotat lite med mobilen men som vill få inspiration och kreativa övningar som tar dig vidare i din fotografering.

15 Juli

Digitala berättelser

Digitala berättelser är en kraftfull berättarform för att beröra och engagera. Med enkla multimediala verktyg får du lära dig att skapa en digital berättelse om något som är betydelsefullt för dig. Den här kursen ger jag på Skurups folkhögskola.

Mån 15/7 kl.12.00 – Fre 19/7 kl.15.00

Anmälan

Kursnamn och datum:

Anmälningsvillkor: Vid avbokning 1 vecka före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning 2 dagar före kursstart debiteras hela kursavgiften.

9 + 12 =

Anmälan

Kursnamn och datum:

Anmälningsvillkor: Vid avbokning 1 vecka före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning 2 dagar före kursstart debiteras hela kursavgiften.

7 + 7 =

Kommande kurser

Aug

Fotokurs 1

Snart kommer datum för den här kursen.

Aug

Fotokurs 2

Snart kommer datum för den här kursen.

Sept

Fotokurs 1

Snart kommer datum för den här kursen.

Sept

Fotokurs 2

Snart kommer datum för den här kursen.

Sept

Digitala berättelser

Snart kommer datum för kursen i digitala berättelser. Tanken är att kursen ska vara en helg i sept i Göteborg.

Vad säger de som gått fotokurser tidigare?

Fotomiljön samt ditt engagemang och välplanerade upplägg med uppgifter var så bra . Jag hade bara velat ha fler uppgifter.
Lisa

Det var en fantastisk kurs. Allt kändes bra, men allt kan filas på och kanske bli ännu bättre. Skulle jag vilja ha temavandring med fotografering t.ex. fåglar vid kusten, strandängarnas flora, insekter vid havet, hav möter land...
Susanne

Den här fotokursen kommer att sitta kvar länge i mitt sinne och sen har jag ju alla de underbara bilderna kvar. Satt hela kvällen igår och redigerade, provade alla tänkbara möjligheter som ju finns. Det var första gången.
Margareta

Det som var bra: Vandringen, sträckan och vyerna var fantastiska! Att få vara med andra som har intresse av att fota. Vår delgivning, då vi gav och fick respons på våra foton.
Anita

Gult fält och bl himmel