fbpx
0704803191 info@amiforma.se

Något om mig

Maria de la Concepción Gonzalez Garcia döptes jag till, i en liten kyrka i Madrid, för många år sedan. Men alla kallar mig Conchi.

Jag slutade aldrig vara nyfiken.

Först blev jag fotograf – på den analoga tiden – sedan grafisk formgivare.

En kollega introducerade mig till digital storytelling och där började jag utforska berättelsernas kraft.

För att förstå läste jag genus, att göra film med historia, utställningskunskap…jag fick små pusselbitar för att fortsätta lägga det stora pusslet om vad som berör oss människor på djupet.

Mitt företag Amiforma har funnits sedan 1997. De senaste fyra åren har jag varit anställd som verksamhetsutvecklare och fotograf på Jönköpings läns museum. På museet producerade jag utställningar, ledde workshoppar i digital storytelling och arrangerade en mängd spännande och roliga tillställningar.

Nu gör jag comeback med allt det som jag älskar att göra; digitala berättelser, text, form, foto och film för att hjälpa företag, föreningar och organisationer att synas genom digital kommunikation.

Vi hade nöjet att samarbeta med Conchi Gonzalez. Under namnet Trampolinstory producerade Conchi på SSF uppdrag nio stycken unga forskare som fått stora bidrag av SSF.

Conchi filmade och fotade, och resultatet blev nio fina filmer på formatet ”digital storytelling”. Conchi Gonzalez är en duktig fotograf, och lätt att samarbeta med. Vi, och de porträtterade forskarna, är mycket nöjda. Jag kan varmt rekommendera henne.

Eva Regårdh, Kommunikationschef, Stiftelsen för strategisk forskning.

Kan varmt rekommendera Amiforma för digital marknadsföring. Conchi pejlar in budskapet i den digitala kommunikationen.

Susanne Nilsson, Spirio sorgbearbetning

Conchi är en varm inkännande person med stort engagemang och ett fantastiskt tålamod. Hon förstod snabbt vårt budskap och vad vi ville förmedla. Dessutom har hon en härlig humor och man känner sig avslappnad med henne.

Barbro Rönnberg, vårdcentralschef Uddevalla

Genom Region Hallands projekt Timbanken fick jag möjlighet till en film/fotosession för att marknadsföra mitt företag. Conchi är en person som inger ett stort förtroende, hon lyssnar in kunden och är väldigt lätt att samarbeta med. Då hon tidigare också varit verksam inom turismnäringen arbetar hon med ett gott värdskap i fokus. Kan varmt rekommenderas.

Ewa- Britt Filipsson, Affärscoach landsbygdsutveckling

Conchi tog del av våra idéer, gav konstruktiv återkoppling och ledde oss på ett imponerande sätt genom både den analoga och den digitala delen av processen . Hon bemötte och lyssnade på var och en av oss, men lyckades också förmedla och bidra till en känsla av trygghet, öppenhet och kreativ gemenskap i gruppen.

Ulrika (Lerjefors) Gotthardsson, språkkonsult, skribent, kommunikatör och UX writer på Uttryckeriet

Genom Region Hallands projekt Timbanken fick jag möjlighet till en film/fotosession för att marknadsföra mitt företag. Conchi är en person som inger ett stort förtroende, hon lyssnar in kunden och är väldigt lätt att samarbeta med. Då hon tidigare också varit verksam inom turismnäringen arbetar hon med ett gott värdskap i fokus. Kan varmt rekommenderas.

Ewa- Britt Filipsson, Affärscoach landsbygdsutveckling

Under hela projektet – från manus, till inspelning och fotografering samt genom hela redigeringen och klippningen – har genus- och jämställdhetsstänk varit en av de viktigaste komponenterna för att framställa alla konsulter på ett likvärdigt sätt. Amiforma har jobbat med tänk på att kvinnor och män framställs som lika seriösa vad gäller att driva företag. Amiforma är väl insatt i ”GÖR – samlade metoder för jämställdsintegrering från ESF Jämt” samt ”Guide till jämställd kommunikation” utgiven av Sveriges kommuner och Landsting. Men även i bildkomposition och vad bilder berättar och har filmat utifrån metoderna och rekommendationerna i GÖR samt ”Guide till jämställd kommunikation”.

Vi är mycket nöjda med resultatet.

Bea Lindell, utvecklingsledare Näringslivsavdelningen, Region Halland

Träffade Conchi i nov 2012. Tillsammans har vi startat Walk and Talk Affärsnätverk i Halmstad. Samarbetet med Conchi har varit inspirerande och lätt. Har också blivit imponerad av hennes skicklighet och starka drivkraft.

Monica (Wiklund) Viklund, Minn Marknad & Innovation

Amiforma
Killebäckstorpsvägen 170
26992, Båstad

0704-803 191

info@amiforma.se