fbpx
0704803191 info@amiforma.se

Din egen

Inhousebyrå

Anlita oss

Du kan anlita oss för att bli din ”inhousebyrå” eller din coach. Vi producerar inlägg för sociala kanaler; foto, film, intervjuer, kreativa inlägg eller något annat som vi kommer på när du berättat vad du behöver. Tillsammans gör vi en plan för vad som passar bäst för dig och ditt företag eller förening.

Vi har även en hållbarhetsexpert om du vill ha input i hur ditt företag kan bli mer hållbart och hur det syns i din affärsidé

Vad vi kan

Vad behöver du för att nå ut till din målgrupp med din hemsida och/eller digitala kanaler? Vi kan vara din coach eller din egna inhousebyrå.
Tillsammans kan vi gå igenom dina kanaler för att se hur vi kan få din digitala kommunikation att blomstra.  Vi kan inspirera, kreera eller producera. Hemsidor, sociala kanaler eller tryckt material spelar ingen roll. Och nej, vi använder inte den röda skrivmaskinen mer än till att skriva noveller.

Berätta vad du skulle behöva hjälp med...

Några av våra senaste uppdragsgivare

"

För Spirio Sorgcenter skapade vi hemsidan och producerar film för Youtube. Vi anlitas även som coach för inlägg på sociala kanaler och marknadsföring.

För Hedla Rehab producerar Amiforma innehåll för alla digitala kanaler (Insta, FB, Youtube och hemsidan). Det kan vara foto till Hedlas hemsida, film (i form av intervjuer och film om verksamheten) till youtube och inlägg på Instagram och Facebook.

För Mindy connecting dots skapade vi hemsida och producerar inlägg på sociala kanaler och marknadsföring.

För museer har vi skapat digitala utställningar, producerat konstnärsporträtt, fotograferat föremål, producerat utställningar och historisk dokumentärfilm. Vi har också skapat inlägg för sociala kanaler och foto för hemsidan.