fbpx
0704803191 info@amiforma.se

kurser

FOTOKURSER

Fota med mobilen

Mobilen har du alltid till hands och den kräver inga svåra inställningar eller tunga objektiv. Bjärehalvön erbjuder fantastiska möjligheter och med mig som erfaren fotograf och kursledare lär du dig ta fina bilder med din mobil.

SOCIALA KANALER

Kommunicera med engagerande innehåll

Hur kan du använda sociala kanaler och hur fungerar de? Den här kursen är för dig som vill veta mer om hur du kan använda sociala kanaler för att kommunicera med dina vänner och familj, lägga ut bra och relevant innehåll, förstå lite mer hur du skapar inlägg och delar inlägg. Kort sagt; en kurs för nybörjare som vill sluta vara nybörjare.

KURSER FÖR GRUPPER

För en arbetsgrupp

Är ni en arbetsgrupp som vill lära er mer om foto och sociala kanaler för att bättre kunna marknadsföra er avdelning, eller ert företag? Då är detta en perfekt kurs för er. Finns både digitalt och på plats.

DIGITALA BERÄTTELSER

Filmer som berör

Lär dig att göra en digital berättelse med enkla medel. Berättelsen kan handla om en viktig del av ditt liv, om en människa du beundrar, den kan också vara en kärleksförklaring eller en berättelse om en viktig händelse som du vill uppmärksamma.

Amiforma
Killebäckstorpsvägen 170
26992, Båstad

0704-803 191

info@amiforma.se