fbpx
0704803191 info@amiforma.se

Amiforma erbjuder digitala kurser och workshopar. Vi kan även skapa en speciell kurs som passar ditt företag.

FOTOKURSER

Välkommen till Bjärehalvön, en plats som erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill lära dig ta fina bilder med din mobil. Med mig som erfaren fotograf och kursledare får du en lärorik och rolig upplevelse där du lär dig använda din mobilkamera på bästa sätt.

SOCIALA KANALER

Sociala kanaler har blivit en viktig del av vår kommunikation och marknadsföring. Men hur fungerar de egentligen och hur kan du använda dem för att kommunicera med dina vänner och familj, lägga ut bra och relevant innehåll och skapa engagemang? I min kurs om sociala kanaler får du svar på dessa frågor och lär dig använda kanalerna på ett strategiskt sätt.

KURSER FÖR GRUPPER

För arbetsgrupper som vill lära sig mer om foto och sociala kanaler för att kunna marknadsföra sin avdelning eller företag, har jag skräddarsydda kurser som kan genomföras både digitalt och på plats.

DIGITALA BERÄTTELSER

Digitala berättelser är ett kraftfullt verktyg för att beröra och engagera människor. Med enkla medel kan du lära dig att skapa en digital berättelse om något som är viktigt för dig. Det kan handla om en människa du beundrar, en kärleksförklaring eller en berättelse om en viktig händelse som du vill uppmärksamma. I min kurs om digitala berättelser lär du dig tekniken och får inspiration till att skapa dina egna gripande berättelser.

Nästa år, 2024, håller jag en sommarkurs i digital storytelling på Skurups folkhögskola. Håll utkik på folkhögskolan eller genom att följa mig på mina sociala kanaler. Du kan också maila mig så håller jag dig underrättad om kurserna.