fbpx
0704803191 info@amiforma.se

Om mig

Min berättelser

Jag heter Conchi och är utbildad fotograf och grafisk formgivare med en stor passion för berättelser och film.

Under mina år som egen företagare har jag haft förmånen att genomföra projekt för universitet, regioner, kommuner, företag, organisationer och ideella föreningar. Dessutom har jag arbetat som digital kommunikatör, verksamhetsutvecklare och projektledare på museer och regioner.

Det går bra att anlita mig som konsult för kortare eller längre uppdrag. Jag brukar anlitas som digital kommunikatör, content manager, digital marknadsförare, kreatör, filmskapare, innehållsproducent och genusgranskare.

Jag är också erfaren kursledare och erbjuder kurser i fotografi, sociala kanaler och digitala berättelser. Jag har hållit kurser både för företag, organisationer och enskilda kursdeltagare.

Om ni tycker att jag har ett spanskklingande namn så är det för att jag föddes i Madrid. Två modersmål. Två kulturer. Förhoppningsvis har det, hos mig, öppnat upp ett sinne för flera perspektiv och nya tankespår. Det går ju alltid att hoppas.

Jag är utbildad mindfulnessinstruktör något som mer än en utbildning är ett sätt att leva och vara närvarande i livet.

Tack för att du läser om mig, och jag ser fram emot att höra från dig om du vill veta mer om mig och mina tjänster.

 

Jag vandrar så ofta jag hinner. Caminovägarna.
Förutom att vandra, utöva yoga och meditation
sitter jag ofta och skriver på en bok. Och någon
gång ska jag göra en egen film.
Mindy connecting dots är jag också MBSR-lärare.

Vi hade nöjet att samarbeta med Conchi Gonzalez. Under namnet Trampolinstory producerade Conchi på SSF uppdrag nio stycken unga forskare som fått stora bidrag av SSF.

Conchi filmade och fotade, och resultatet blev nio fina filmer på formatet ”digital storytelling”. Conchi Gonzalez är en duktig fotograf, och lätt att samarbeta med. Vi, och de porträtterade forskarna, är mycket nöjda. Jag kan varmt rekommendera henne.

Eva Regårdh, Kommunikationschef, Stiftelsen för strategisk forskning.

Kan varmt rekommendera Amiforma för digital marknadsföring. Conchi pejlar in budskapet i den digitala kommunikationen.

Susanne Nilsson, Spirio sorgbearbetning

Conchi är en varm inkännande person med stort engagemang och ett fantastiskt tålamod. Hon förstod snabbt vårt budskap och vad vi ville förmedla. Dessutom har hon en härlig humor och man känner sig avslappnad med henne.

Barbro Rönnberg, vårdcentralschef Uddevalla

Genom Region Hallands projekt Timbanken fick jag möjlighet till en film/fotosession för att marknadsföra mitt företag. Conchi är en person som inger ett stort förtroende, hon lyssnar in kunden och är väldigt lätt att samarbeta med. Då hon tidigare också varit verksam inom turismnäringen arbetar hon med ett gott värdskap i fokus. Kan varmt rekommenderas.

Ewa- Britt Filipsson, Affärscoach landsbygdsutveckling

Conchi tog del av våra idéer, gav konstruktiv återkoppling och ledde oss på ett imponerande sätt genom både den analoga och den digitala delen av processen . Hon bemötte och lyssnade på var och en av oss, men lyckades också förmedla och bidra till en känsla av trygghet, öppenhet och kreativ gemenskap i gruppen.

Ulrika (Lerjefors) Gotthardsson, språkkonsult, skribent, kommunikatör och UX writer på Uttryckeriet

Genom Region Hallands projekt Timbanken fick jag möjlighet till en film/fotosession för att marknadsföra mitt företag. Conchi är en person som inger ett stort förtroende, hon lyssnar in kunden och är väldigt lätt att samarbeta med. Då hon tidigare också varit verksam inom turismnäringen arbetar hon med ett gott värdskap i fokus. Kan varmt rekommenderas.

Ewa- Britt Filipsson, Affärscoach landsbygdsutveckling

Under hela projektet – från manus, till inspelning och fotografering samt genom hela redigeringen och klippningen – har genus- och jämställdhetsstänk varit en av de viktigaste komponenterna för att framställa alla konsulter på ett likvärdigt sätt. Amiforma har jobbat med tänk på att kvinnor och män framställs som lika seriösa vad gäller att driva företag. Amiforma är väl insatt i ”GÖR – samlade metoder för jämställdsintegrering från ESF Jämt” samt ”Guide till jämställd kommunikation” utgiven av Sveriges kommuner och Landsting. Men även i bildkomposition och vad bilder berättar och har filmat utifrån metoderna och rekommendationerna i GÖR samt ”Guide till jämställd kommunikation”.

Vi är mycket nöjda med resultatet.

Bea Lindell, utvecklingsledare Näringslivsavdelningen, Region Halland

Träffade Conchi i nov 2012. Tillsammans har vi startat Walk and Talk Affärsnätverk i Halmstad. Samarbetet med Conchi har varit inspirerande och lätt. Har också blivit imponerad av hennes skicklighet och starka drivkraft.

Monica (Wiklund) Viklund, Minn Marknad & Innovation